Niet gevonden

Dit weekend op een camping in Diffelen gestaan en een paar keer op zoek geweest naar de bomengroep aan de oever van de Vecht die ik in mijn blog van 28 mei 2019 beschreef. Wel wat andere bomen op de foto gezet in de buurt. Vanuit Stegeren kun je vanaf de Stegerdijk naar de Vecht lopen. Het is een wandelingetje dat ik ook met mijn moeder gemaakt hebt, toen ik voor de laatste keer met haar naar de Vecht liep. Mijn vader heeft in die omgeving van 1940 tot en met 1985 brood bezorgd. Daar heb ik deze foto gemaakt.

Nou ja, zo ben je bezig. Vandaag in de tuin gewerkt. Rommel opgeruimd. Een vraag die me vaak gesteld wordt is of ik me verveel en of ik denk dat ik me ga vervelen. Volgens mij gaat dat niet gebeuren. Ik heb genoeg te doen en voldoende dingen om me druk om te maken. Ik ben hooguit bang dat de gezondheid niet meezit. Daar kun je echter niet zoveel aan doen.

11 juni 2019