Going home

Vandaag nog een halve dag in Kathmandu en dan op weg naar Nederland. Eigenlijk al vanaf Kangsar, waar we het pad naar Tilico lake zagen zijn we met de terugreis bezig. Wat een wereld daar voorbij Manang, of eigenlijk voorbij Pisang. Zo droog, zo groots, zo fantastisch om daar gelopen te hebben. Vaak, wanneer we gewoon liepen kwam muziek in mijn hoofd. Op Spotify heb ik daarvan een playlist gemaakt. Die kun je hier beluisteren. Je hebt daarvoor wel Spotify nodig. Een aantal nummers, frasen uit de nummers dienden als titel voor mijn blog. Andere nummers hebben een verhaal, dat het blog niet gehaald heeft. Zoals de traffic jam vlakbij Tal. Hier moesten zo’n dertig koeien tegelijk de berg op. File op het voetpad. Dat deed denken aan U2 op Rattle & Hum: Rock and roll stops the traffic in All along the watchtower.

Going home speelde Ten Years After op Woodstock en heeft alles met vandaag te maken.

Nou ja, ik zeg dan: “Het gaat nergens over…..”Maar toch is het leuk om zo’n blog bij te houden. Je onthoudt toch weer andere dingen. Ik vond het leuk om te doen. Met dank aan met wie ik ben.

Blog gesloten.