27 juli 2020 – hard gewerkt

Rechts met oogst (tuinbonen, prei en rode kool)
Links

We hebben hard gewerkt. Vooral aan de linkerkant kun je dat zien. De omheining tegen de muizen van de tarwe is weer opgeruimd. Heeft weer niet echt geholpen. Wel kun je nu mooi de zwarte grond zien, een paar bloemen (er zijn er meer dan er op de foto staan), de asperges die nu vrijuit mogen doorgroeien, een een rijtje wortels en een rij bietjes. Die zijn gezaaid en moeten nog groeien. Op de plek van de tarwe kan nog “najaarsspinazie” worden gezaaid. Ook lekker.

Aan de rechterkant zijn de radijsjes geoogst. Deze zijn voor de twee konijnen, die sinds enige tijd ook tot de familie behoren. De witlof groeit lekker door. Dat is nu nog groen blad. Wanneer je wilt wat daar bij komt kijken: kijk hier.

27 juli 2020