Dienstregeling

Inmiddels heb ik op mijn nieuwe treinbaan een dienstregeling ontwikkeld. Met behulp van iTrain rijden de treinen automatisch conform deze regeling. Ik zit achterover en grijp in, mocht er onverhoopt iets fout gaan. Dat gebeurt nog regelmatig. Ik kom nog niet aan de stiptheidspercentages van NS. Ik streef er wel naar om deze te verbeteren.

De dienstregeling ziet er zo uit:

De vertrekstaten per station zien er als volgt uit:

Ommen richting Zwolle
Zwolle richting Ommen
Zwolle richting Arnhem, Roosendaal
Zwolle richting Arnhem
Arnhem richting Roosendaal, Zwolle en Uithoek
Arnhem richting Zwolle

In beeld ziet dat er zo uit (het kan even duren voordat het filmpje geladen is):

Het beeld van mijn treinbaan

Je moet wel een beetje gek zijn om je tijd hiermee te verdoen. Ik vind het leuk. De een leest een boek en ik doe dit…

23 maart 2020