Zomaar wat muziek….

Ik hoor Kaz Lux zingen en Jan Akkerman gitaar spelen. Brainbox. Vanavond heb ik een laatste vergadering van een klus en gaat het pensioen verder in.

Vanochtend bezig geweest met ernstig verstandelijk gehandicapten in een klusje en met de kasjes op de volkstuin. Ook nog met de financiën van iemand wat verder weg. Overal is wat. Ik ben het gedoe wel een beetje zat.

Op de tuin geweest en de tarwe ontdaan van weer wat onkruid. Het wil nog niet echt groeien met deze droogte.

Vanmiddag mijn CD kast wat verder gesorteerd. Dat moet eens in de zoveel tijd, want ik laat CD’s altijd overal liggen. Daarom heb ik twee keer het album Ten van Pearl Jam en Hotel Grolloo van Cuby en the Blizzard. Ik ben ze dan kwijt en koop ze opnieuw. Later vind ik ze dan terug.

Er was een tijd dat ik muziek illegaal downloadde van internet. MP3’tjes. Ik heb er ik weet niet hoeveel. Sommige heb ik op CD gezet: 140 MP3’tjes na elkaar met 1Voud, K’s Choice, Simon en Garfunkel live in Central Park (gaat nooit meer gebeuren, denk ik…), Brainbox, Bruce Cockburn en noem maar op.

Muziek die me gelukkig maakt en melancholisch…

Ik heb pensioen, dus ik kan zomaar maandagmiddag om 16:17 uur een stukje tikken, terwijl met wie ik ben boven aan het buffelen is in het speciaal onderwijs.

Geluk.

11 mei 2020