Nog geen maand later…

We zijn nog geen maand later en het ziet er allemaal al heel anders uit. De aardappels zijn boven de grond en de tarwe hebben we omheind tegen vraat. Vorig jaar is alle tarwe opgegeten en dat willen we dit jaar voorkomen. In het midden is bieslook in bloei zichtbaar. In de kas groeien paprika’s en tomaten. We hebben al diverse keren sla gegeten en een keer andijvie. Kruiden als oregano, citroen en bieslook doen het goed. De asperges op de voorgrond van de linker foto zijn heerlijk. Op de rechter foto zie vooraan doperwten groeien tegen de wilgentenen aan. Daarnaast komt de oost-Indische kers omhoog. Naar achteren eerst uien en knoflook, dan een bed met winterpeen en prei(waarschijnlijk mislukt ) . Verder naar achteren aardbeien, waar we al lekker van eten en diverse groenten, als tuinbonen, venkel, bieten en diverse koolsoorten.

31 mei 2019: